Lone Poulsen - Det Gode Liv

Hvad er Access Bars

Access Bars er for dig, som er blevet træt af begrænsninger i dit liv, og vil have mere ud af livet.
Ud med tristhed og besvær. Ind med lethed og glæde!
Begrænsninger kan skyldes at du laver en form for selvsabotage ved at gentage de samme ubevidste mønstre. Ofte har man en form for fikse ideer, rigide holdninger eller fastgroede vaner, som er med til at skabe problemerne. Tiden er nu inde til at spørge: Hvad er ellers muligt? eller Hvordan bliver det bedre end det?
Måske er du ved at indse, at det slet ikke er dine egne ideer der styrer dit liv, men blot nogen du har overtaget fra andre, og som bare kører via autopilot i din underbevidsthed.

Måske synes du det er på tide at komme ud af offerrollen og selv tage ansvar for hvad du manifesterer i dit liv?

Access Bars har vist sig egnet til at hjælpe med

Access Bars er en blid behandlingsform. Når du modtager en Access Bars Behandling, berører jeg 32 punkter, der kaldes Bars. Når punkterne berøres opløses de blokeringer og fastlåste tankemønstre, du har sat op for disse områder gennem tiden – bevidst eller ubevidst. Under behandlingen ligger du fuldt påklædt på ryggen på en blød massagebriks, mens jeg blidt berører energipunkterne. Det er en meget afslappende behandling, hvor du måske falder i søvn undervejs eller oplever, at du kommer i en dyb tilstand af stilhed, hvor du hverken sover eller er helt vågen. Som udgangspunkt foregår behandlingen i stilhed, men har du lyst, er du også meget velkommen til at stille spørgsmål eller dele fornemmelser, følelser og tanker med mig undervejs.

Alle kan modtage Access Bars, selv børn har stor gavn af behandlingen.